Våra kanaler

Dagens Samhälle

Dagens Samhälle är nyhetstidningen för beslutsfattarna på den offentliga marknaden och utkommer veckovis med 45 nummer per år. Största delen av upplagan består av betalda prenumerationer men tidningen distribueras även till affärsresenärer på SJ:s tåg och lounger samt vid BRA-flygs gater och lounger. Läsarna är högre chefstjänstemän och politiker i kommuner, landsting, myndigheter och offentliga bolag. Upplagan är 27 500 ex.

www.dagenssamhalle.se

Det är på Dagens Samhälles sajt som välfärdsdebatten förs. Varje dag, året om, debatterar våra läsare om sjukvård, omsorg, skola, infrastruktur, ekonomi och demokrati.

Möjligheterna till exponering på Dagens Samhälles debattsajt är många. Vi erbjuder allt från vanlig banner-annonsering till targeting som innebär att du bara syns i samband med utvalda debattämnen.

Temanummer i tidningen driver debatten på webben – Vid ett antal tillfällen per år gör Dagens Samhälle temanummer där vi går på djupet i ämnen som berör våra läsare särskilt. I samband med temanumren i tidningen uppmanar vi under några veckor till debatt på webben. Det gör att vi även har temaperioder på sajten. Du finner mer information om detta i våra prislistor här.

 

Platsannonser och Karriärssajt

Dagens Samhälle är den ledande platsannonskanalen för chefer och kvalificerade medarbetare med erfarenhet av politiskt styrd verksamhet. 

För oss är det av största vikt att våra platsannonsörer får tag på rätt sökanden. Därför får ni tillgång till alla våra kanaler: tidningen, karriärssajt, karriärsmail, Facebook och Twitter Dessutom har vi svarsgaranti och ger en årsprenumeration av tidningen till den som anställs.

Play

På Dagens Samhälle play erbjuder vi även företag och organisationer att publicera sina filmer. Det kan vara allt från filmade seminarier, reklamfilmer och instruktionsvideos. Utöver den nya publiken som ni får på Dagens Samhälles sajt kan ni även hänvisa till Dagens Samhälle Play och dra nytta av vår legitimitet för att locka tittare. 

Bilagor

Dagens Samhälle är en utmärkt budskapsbärare. Vi ser till att din tidning eller broschyr når hela vägen upp på skrivborden hos de viktigaste beslutsfattarnas på den offentliga marknaden.

Native advertising

Native advertising

Native Advertising, ofta förkortat Native, är annonser som är utformade på ett redaktionellt sätt. Det betyder att de dels ser ut som redaktionellt material (även om de alltid är tydligt märkta med ”Annons”), dels att innehållet strävar efter att följa övrigt material i tidningen eller på sajten. Väljer ni Native Advertising i Dagens Samhälle projektleder vi er igenom hela processen. En checklista hjälper er att förmedla till oss vad ni vill säga. Erfarna skribenter, väl insatta i hur den offentliga marknaden fungerar, skapar sedan innehållet i dialog med er.

 

Events

Vi erbjuder partnerskap till våra events, bland annat Stora Samhällsgalan som arrangeras i Stockholm vajre vår. Ett högklassigt VIP-event för beslutsfattarna på den offentliga marknaden. En mötesplats där offentliga och privata aktörer kan umgås, inspireras och glädjas under festliga former.