Valresultatet 2018

Valresultatet 2018

Valresultatet 2018

I Dagens Samhälle nummer 31, som kommer ut den 13 september, går redaktionen till botten med kommun- och landstingsvalen och berättar allt du behöver veta. Dagarna efter valet gör vi unika granskningar av valresultaten i landets samtliga kommuner och landsting/regioner för att visa hur det gick, vilka partier som blev störst, vilka partier som ökade mest respektive minskade mest lokalt. Andel röster per parti i kommunerna, respektive total mandatfördelning. Partiernas starkaste fästen. Får något parti egen majoritet i någon kommun.

Fortsätter alla samarbeten över blockgränserna, blir de fler eller färre, blev Sverigedemokraterna största parti i någon kommun och hur kommer de andra partierna i sådana fall att hantera det? Hur gick det för de nya lokala partierna likt Demokraterna i Göteborg, hur kommer de att påverka den lokala politiken. Sitter Fi kvar på sina mandat de fick i tidigare kommunval? De lokala valfrågorna som exempelvis Sollefteå sjukhus, Muminparken i Karlstad och gruvan i Kallak. Hur påverkade de valresultatet? Och hur gick det i de lokala folkomröstningarna.

Och så sist men inte minst: hur påverkar de olika valresultaten våra läsares arbetsliv och vardag.

Allt detta får du reda på i Dagens Samhälle nummer 31, som kommer ut den 13 september. Missa den inte.

Annonsera i Valresultatet Special 13 september
Dagens Samhälle har en unikt stark räckvidd bland landets 41 000 politiker. Genom att annonsera i Dagens Samhälles kanaler når ni dem både på lokal och riksnivå i en redaktionell miljö som de upplever som trovärdig och som i deras ögon är den viktigaste informationskällan för att lyckas med sina politiska uppdrag. Vårt specialnummer den 13 september är ett perfekt tillfälle att nå ut brett till de som kommer styra i kommuner, landsting och stat de kommande åren.

Utgivning: 13 september 
Sista bokningsdag: 6 september

Annonsprislista traditionell annonsering >>

Annonsprislista Native >>

Välkommen som annonsör!
Dagens Samhälle - Informa AB
08-34 03 05
ds@informa.se