Tema: Almedalen

Tema: Almedalen

Tema: Almedalen

Sätt era frågor på agendan - Dagens Samhälle når politikerna
 

Dagens Samhälle har en unikt stark räckvidd bland landets 41 000 politiker. Genom att annonsera i Dagens Samhälles kanaler, når ni politikerna, både på lokal och riksnivå. I en redaktionell miljö de upplever som trovärdig och som i deras ögon är den viktigaste informationskällan för att lyckas med sina politiska uppdrag. Det råder ingen tvekan om att valrörelsen redan har börjat. Utspelen och initiativen duggar tätt. Fortfarande finns dock gott om tid att påverka politiken och politikerna i olika riktningar.

Almedalen
Vår stora Almedalstidning inför politikerveckan når läsarna 28 juni, alltså veckan innan det bär av till Gotland. Den har även en stor extraupplaga på plats i Visby. Under veckan gör redaktionen även ett nummer som delas ut 5 juli, alltså på torsdagen under politikerveckan. Här lämpar det sig väl att påminna om de frågor som man vill att politikerna ska ta med sig hem under sommaren.
Läs mer om våra Almedalsutgåvor här: 

Native - Redaktionella annonser
Redaktionella annonser ger er som annonsör möjlighet att berätta en historia i ett sammanhang som läsarna känner igen sig i. Dagens Samhälles Content Studio har kunskapen att förmedla budskap på ett relevant sätt till våra läsare och projektleder dig genom hela processen.
Läs mer om vårt Native-erbjudande här:

Webbtema: Almedalen vecka 25-27
Under veckorna inför och under Almedalen är debatten glödhet och hos oss hittar du de viktigaste och mest relevanta diskussionerna. 

Extraupplaga: 15 000 extra tidningar som distribueras i tidningsställ i Visby, via kolportörer, flygplatser, Dagens Samhälles scen m m.
Utgivning: Nr 25 Inför Almedalen 28 juni och Nr 26 På plats i Almedalen 5 juli.
Sista bokningsdag: 21 juni

Annonsprislista >>

Välkommen som annonsör!
Dagens Samhälle - Informa AB
08-34 03 05
ds@informa.se